Σάββατο 20 Απριλίου 2024
email: renavox@gmail.com | κιν: 6944 530.903

Ρένα Αθανασοπούλου

Θεατρολόγος, Μουσικός, Συγγραφέας, Εικονογράφος, Εκπαιδευτικός

advertisement

Η ώρα της Γής! 26-3-2011

Τελευταία ενημέρωση από Ρένα Αθανασοπούλου
Η ώρα της Γής! 26-3-2011

Renavox.gr - Ρένα Αθανασοπούλου - Renavox

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ! Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΓΑΠΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΜΕΛΛΟΝ!

Το  Σάββατο  26 Μαρτίου 2011 όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη μας καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, την   «Ωρα της Γης », προκειμένου να στείλουν με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, ένα μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, από τις 20.30 έως τις 21.30 το βράδυ  του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2011  μνημεία που αποτελούν παγκόσμια σύμβολα όπως ο Παρθενώνας , ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης , εθνικά τοπόσημα όπως το κτίριο της Βουλής, ο λόφος του Λυκαβηττού, ο Λευκός Πύργος και η Καμάρα στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στο σκοτάδι, ενώ περισσότεροι από 35 δήμοι από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή στη δράση.

Δηλώστε  συμμετοχή και εσείς !!

Στείλτε το δικό σας μήνυμα ενάντια στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη και για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος στο οποίο οι άνθρωποι θα ζουν σε αρμονία με την φύση, προτρέποντας το ευρύ κοινό στην ενεργή προστασία της βιοποικιλότητας και τη προώθηση της βιώσιμης διαχείρισης των ανανεώσιμων φυσικών πόρων. Στείλτε το μήνυμα στις κυβερνήσεις όλου του κόσμου,  με μια απλή κίνηση  ........   σβήστε τα φώτα  !!

Η πρωτοβουλία ανήκει στο διεθνές δίκτυο του WWF, η οποία καλεί όλους τους  πολίτες  να συμμετάσχουν στην «Ωρα της  Γης» και εάν θέλουν ας  το δηλώσουν στην ιστοσελίδα http://www.wwf.gr/earthhour/form.php


«Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω»             
 
Ν.Καζαντζάκης

Έχει διαβαστεί 1546 φορές
Ελλάδα 2011 ??!!
Προηγούμενο άρθρο
Ελλάδα 2011 ??!!