Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023
email: renavox@gmail.com | κιν: 6944 530.903

Ρένα Αθανασοπούλου

Θεατρολόγος, Μουσικός, Συγγραφέας, Εικονογράφος, Εκπαιδευτικός

advertisement

Αίτημα Παραγγελίας

Αίτημα Παραγγελίας

Τίτλος: Τάσεις φυγής σε παράλληλο σύμπαν
Συγγραφέας: Ρένα Αθανασοπούλου
ISBN: 978-618-00-4089-0
Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέμβριος 2022, Θεσσαλονίκη
Διαστάσεις βιβλίου: 21 x 21εκ.
Σελίδες: 60
Ποιοτικά χαρακτηριστικά: offset εκτύπωση, βιβλιοδεσία ραμμένη με νήμα, εξώφυλλο ακουαρέλας avorio, χαρτί chamois 120gr.
CD: Διάρκεια 54:14

Τιμή: 15,00 Ευρώ

- Στην Βέροια και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης γίνεται άμεση παράδοση με δυνατότητα αντικαταβολής χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
- Στις υπόλοιπες περιοχές το βιβλίο αποστέλλεται ως δέμα στα σημεία παραλαβής της Γενικής Tαχυδρομικής μόνο με 2,70 Ευρώ στη Θεσσαλονίκη και 3,20 Ευρώ στην υπόλοιπη Ελλάδα.
- Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή όπου οι παραπάνω τιμές προσαρμόζονται στα 3,10 και 3,70 Ευρώ αντίστοιχα
- Για παραγγελίες από το εξωτερικό, θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για την εκάστοτε χρέωση.

Παράλληλα το βιβλίο διατίθεται κατά αποκλειστικότητα στα βιβλιοπωλεία “
Πρωτοπορία”:
- Θεσσαλονίκη (Λ. Νίκης 3, Παραλία)
- Αθήνα (Γραβιάς 3-5, Πλατεία Κάνιγγος)
- Πάτρα (Γεροκωστοπούλου 31)
- και σε όλη την Ελλάδα μέσω e-shop:
https://www.protoporia.gr/a8anasopoyloy-rena-taseis-fyghs-se-parallhlo-sympan-9786180040890.html


Προσωπικά στοιχεία
name:text,surname:text,city:text,address:text,postalcode:text,phone:text,email:email,copes:text,


Μόλις κυκλοφόρησε η εικονογραφημένη ποιητική συλλογή της Ρένας Αθανασοπούλου με τίτλο «Τάσεις φυγής σε παράλληλο σύμπαν». Πρόκειται για 41 ποιήματα που συνοδεύονται από σκίτσα σχεδιασμένα με κάρβουνο και κλυδωνίζονται θεματικά ανάμεσα στην ερωτική υπέρβαση και τα σύγχρονα αδιέξοδα.

Η συλλογή συνοδεύεται από CD με απαγγελία της ποιήτριας και συνθέσεις του μουσικού και πολυοργανίστα Κώστα Μαργαρίτη για να μπορούν οι αναγνώστες να απολαύσουν τα ποιήματα και ηχητικά με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και ατμοσφαιρική τους ερμηνεία. Σημαντική αφορμή για τη δημιουργία του ήταν η επιθυμία να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση στα ποιήματα και οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

Για το παρών βιβλίο ο Κώστας Μαργαρίτης έχει συνθέσει τη μουσική, έχει αναλάβει την ενορχήστρωση και έχει παίξει κλαρινέτο, πιάνο, κιθάρα, νέυ, φλογέρα, φλάουτο, σαξόφωνο και ακορντεόν. Όλα τα cd κατασκευάστηκαν με αυθεντική γυάλινη μήτρα (glass mastering) και offset εκτύπωση σε ένα από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης. Παράλληλα το βιβλίο περιέχει τα κομμάτια και σε QR code. Σαρώνοντας αυτόν τον κωδικό μπορείτε να ακούσετε τα ηχογραφημένα ποιήματα από το κινητό ή το tablet σας.

Στον πρόλογο και στο οπισθόφυλλο έχουν παραθέσει κριτικές η κα Κούλα Αδαλόγλου (διακεκριμένη ποιήτρια, φιλόλογος, κριτικός λογοτεχνίας) και ο κο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου (φιλόλογος, θεατρολόγος, κριτικός/αρθρογράφος).


Έχει διαβαστεί 463 φορές