Τελευταία videos

Renavox.gr - Ρένα Αθανασοπούλου - Renavox
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
Για ακόμα ένα καλοκαίρι η Ρένα ανέλαβε την πραγματοποίηση δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά. Σε συνεργασία με την εκστρατεία φιλαναγνωσίας Future Library παρουσίασε στις βιβλιοθήκες του Πλατέος και της Αλεξάνδρειας Ημαθίας θεατρικά προγράμματα βασισμένα σε μύθους για τη διαφορετικότητα και την αξία της μουσικής. Σε αυτά τα προγράμματα έλαβαν μέρος πολλά παιδιά 8-12 ετών που με ιδιαίτερη ευαισθησία και συντροφικότητα έδωσαν τη δική τους ερμηνεία στις ιστορίες που κλήθηκαν να ζωντανέψουν.
Επίσης η Ρένα δημιούργησε εργαστήρια για παιδάκια 4-6 ετών στο καλλιτεχνικό χώρο του Μαγικού Αερόστατου στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από μύθους και παραμύθια, με τις τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού, της δραματοποίησης και του εκπαιδευτικού δράματος τα παιδιά ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και συνέθεσαν υπέροχους φανταστικούς κόσμους συνδυάζοντας μία προσεχτικά σχεδιασμένη παιδαγωγική στοχοθεσία με την κατάλληλη ηλικιακή ψυχαγωγική προσέγγιση.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ρένα Αθανασοπούλου τη σχολική χρονιά 2012-13 δίδαξε ως δασκάλα θεατρικής αγωγής στα παρακάτω σχολεία : 19ο και 92ο Θεσσαλονίκης και Δημοτικό Πλαγιαρίου.