Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023
email: renavox@gmail.com | κιν: 6944 530.903

Ρένα Αθανασοπούλου

Θεατρολόγος, Μουσικός, Συγγραφέας, Εικονογράφος, Εκπαιδευτικός

advertisement

Βιβλιοπαρουσίαση στα "Αικατερίνεια"

Τελευταία ενημέρωση από Ρένα Αθανασοπούλου
Βιβλιοπαρουσίαση στα "Αικατερίνεια"

Η εικονογραφημένη μουσικοποιητική συλλογή «Τάσεις φυγής σε παράλληλο σύμπαν» ταξιδεύει στην Κατερίνη στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης των «Αικατερινείων».
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κύριος Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, γνωστός ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και δημοσιογράφος από την Κατερίνη. Στη συνέχεια θα απαγγείλω θεατρικά μερικά ποιήματά μου έχοντας συνοδοιπόρο τις πρωτότυπες συνθέσεις του δεξιοτέχνη κιθαρίστα κύριου Γιώργου Τσέλιου. Θα κλείσουμε την εκδήλωση ερμηνεύοντας μαζί ένα δικό μας τραγούδι εμπνευσμένο από το βιβλίο.

Πληροφορίες εκδήλωσης :

Πού : Πνευματικό Κέντρο Δ. Κατερίνης (αίθουσα α’ ορόφου)

Πότε : Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ώρα 19:00

Ομιλητής : Θεοχάρης Μπικηρόπουλος

Κιθάρα : Γιώργος Τσέλιος

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
H εικονογραφημένη ποιητική συλλογή της Ρένας Αθανασοπούλου με τίτλο «Τάσεις φυγής σε παράλληλο σύμπαν» περιλαμβάνει 41 ποιήματα που συνοδεύονται από σκίτσα σχεδιασμένα με κάρβουνο και κλυδωνίζονται θεματικά ανάμεσα στην ερωτική υπέρβαση και τα σύγχρονα αδιέξοδα.
Η συλλογή περιέχει CD και QRCODE με απαγγελία της ποιήτριας και συνθέσεις του μουσικού και πολυοργανίστα Κώστα Μαργαρίτη για να μπορούν οι αναγνώστες να απολαύσουν τα ποιήματα και ηχητικά με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και ατμοσφαιρική τους ερμηνεία. Σημαντική αφορμή για τη δημιουργία του ήταν η επιθυμία να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση στα ποιήματα και οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

Promo video:
https://www.youtube.com/watch?v=W2lOidIxGwA

Έχει διαβαστεί 34 φορές